MAANDMENU

Een vier wekelijks wisselend 3 gangen menu samengesteld met de beste ingrediënten aangepast aan de seizoenen, zo proeft je iedere keer nieuwe smaken.

 
   NU RESERVEREN  

Menu

 

Voorgerechten

Escargots a la Bourguignonne  wijngaardslakjes | escargots kruiden | piment d'espelette | geflambeerd met Pastis     15.90

Cassolette de Scampi  gepelde scampi's | tomaat Pernod saus  15.90

Croquettes de Crevettes   garnalenkroketjes | limoencrème     15.80

Carpaccio de Boeuf | truffelmayo     16.50

Camembert au Four vijg | honing | noten | rozemarijn   14.80

 

 

Hoofdgerechten

Wang à la Bordelaise  boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus     26.50

Lamsrump  het lekkerste stukje vlees van het Lam gesneden uit de bovenzijde van de Lamsbout - zacht zoete honing tijm jus     26.50

Wild Duo Hertenbief & Wildzwijnhaas  veenbessen tijmjus     27.50

Tournedos au Poivre rosé gebraden Belgisch Bleu | 180 gram | pepersaus     33.50

Vispannetje Schelvisfilet | mosselen & gamba 25.90

 

Bistro Special

Boulets à Liegéoise kalfs gehaktballekes | uienstroop jus     22.50