Een vier wekelijks wisselend 3 gangen menu samengesteld met de beste ingrediënten aangepast aan de seizoenen, zo proeft je iedere keer nieuwe smaken.
Escargots a la Bourguignonne wijngaardslakjes | escargots kruiden | piment d'espelette | geflambeerd met Pastis 14.90
Cassolette de Scampi gepelde scampi's | tomaat Pernod saus 15.90
Croquettes de Crevettes garnalenkroketjes | limoencrème 14.90
Carpaccio de Boeuf | truffelmayo 16.50
Foie Gras Royale 'ganzenlever' veenbesssen | sherry dressing 17.40
Wang à la Bordelaise boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus 26.50
Lamsrump het lekkerste stukje vlees van het Lam gesneden uit de bovenzijde van de Lamsbout - zacht zoete honing tijm jus 25.80
Confit Cuisse de Canard veenbessen tijmjus 25.80
Tournedos au Poivre rosé gebraden Belgisch Bleu | 180 gram | pepersaus 31.50
Maishoen suprème heerlijke sappig frans hoentje | bramen portojus 23.50
Boulets à Liegéoise kalfs gehaktballekes | uienstroop jus 22.50
Exclusief woensdag | donderdag & vrijdag
enkel op reservering!
+/- 550 gram Belgische Bleu
chef's pasta | frietjes
warme groentjes
begeleidende sauzen
Een indrukwekkend gerecht om te delen,
boordevol smaak & finesse
75,- voor twee personen

Onze keuken sluit om 20 uur.
| Maandag | gesloten |
| Dinsdag | gesloten |
| Woensdag | 17:00 - 21:30 |
| Donderdag | 17:00 - 21:30 |
| Vrijdag | 17:00 - 21:30 |
| Zaterdag | 17:00 - 21:30 |
| Zondag | 13:00 - 15:30 17:00 - 21:30 |