Lunch Menu

2-gangen 19.50

2-gangen all-in met 2 glazen wijn en tafelwater 27.50

Betteraves avec Fromage de Chèvre - salade van Rode Biet en Appel met een Loempia van Geitenkaas 

of

Salade de Pommes avec du Rosbif - smeuïge Aardappelsalade met rosé gegaarde Rosbief, Balsamico uitjes en Sherry siroop

**

Pâtes du Chef aux Confit de Canard - verse pasta met Akkerzwam, Oesterzwam en Confit de Canard 

of 

Risotto avec St.Pierre - romige Risotto met Zonnevis filet

 

Surprise Lunch

2-gangen 24.50 voorgerecht en hoofdgerecht

3-gangen 29.50 voorgerecht - hoofdgerecht en dessert

 

Sandwiches

Steak Sandwich - Runder Entrecote - Truffelmayonaise - Roquette - 14.50
Sandwich Vitello Tonnato - Tonijn crème - Zon Tomaatjes - Roquette - 12.50
Brie de Meaux - Pesto - Tomaat - Roquette - 8.90
Rijkelijke Salade van de Week - 14.50

 

High Fromage

Geziet van een etagère gevuld met diverse heerlijke Franse kazen

met passend brood, gebrande noten en chutneys

geserveerd met een proeverijtje van drie verschillende soorten Port

Even een heerlijk verwen moment 15.50 p.p.

 

 

Le Cremant A La Carte

 

Voorgerechten 

Gambas de la Maison - pikante Gamba's met Look, Bosui, Curry en Gember - 14.50

Salade de Pommes avec du Rosbif - smeuïge Aardappelsalade met Rosbief, Balsamico Uitjes en Sherry siroop - 12.50

Vitello Le Noir - rosé gegaarde Kalfsmuis met Zwarteknoflookmayo, Olijven crunch, Roquette en Zon Tomaatjes - 11.50

Champignons à la Bourguignone - verse champignons in knoflookboter met verse kruiden afgemaakt met room - 12.50

Duo de Gibier - Wild Pastei met Veenbessen konfijt - Wild soepje 'en Croute' met Confit de Canard - 14.50

 

Hoofdgerechten 

Rouleau de Tétras Du Maïs - Maishoen gevuld met Bospaddenstoelen verwent met een heerlijke Truffeljus - 24.50

Boeuf Le Cremant - Hollandse Runderkogel met romige terrine van Ganzenlever en een jus van Truffel - 26.50

Ragoût de Gibier - wildstoverij van mals Wild in een jus van Rode wijn, Kaneel, Kruidnagel en een hint van Citrus - 24.50

Duo de Gibier - duo van Hertenbiefstuk en Zwijnhaas met een zacht zoete saus van Griotte Kersen en Balsamico - 27.50

Poisson du Jour - wisselende vis, met seizoensgebonden garnituur  - 24.50

 

Desserts 

Chocolade Taart - geserveerd met Walnotenijs, Karamelsaus en crumble van Pepernoot - 9,-

Bosvruchten Bavarois - romige taart van Bosvruchten  met vruchtenijs en vruchten coulis - 9,-

Assortiment de Fromage - gebrande noten met  passend brood en Vijgencompôte - 14.50

 

 

Breek de Week op Woensdag en Donderdag

3-gangen Surpise Menu voor 29.50

 

 

Moeite met kiezen? 

DECEMBER SURPRISE MAAND

Heerlijk surprise menu

Laat u verrassen door onze chef en geniet van 

een fantastische aanbieding voor een culinaire avond uit!

Enkel per tafel te bestellen!

3-gangen 72,- voor twee personen

4-gangen 85,- voor twee personen

 

U kunt telefonisch reserveren 045-4040506

of via het reserveringsformulier op deze site