MAANDMENU

Een vier wekelijks wisselend 3 gangen menu samengesteld met de beste ingrediënten aangepast aan de seizoenen, zo proeft je iedere keer nieuwe smaken.

 
   NU RESERVEREN  

Menu

 

Voorgerechten

Escargots a la Bourguignonne  wijngaardslakjes | escargots kruiden | piment d'espelette | geflambeerd met Pastis     14.90

Cassolette de Scampi  gepelde scampi's | tomaat Pernod saus  15.90

Croquettes de Crevettes   garnalenkroketjes | limoencrème     14.90

Mosseltjes Thermidor witte wijn | mosterd | dragon     15.90

Carpaccio de Boeuf | truffelmayo     16.50

Foie Gras Royale 'ganzenlever' veenbesssen | sherry dressing   17.40

 

 

Hoofdgerechten

Wang à la Bordelaise  boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus     26.50

Lamsrump  het lekkerste stukje vlees van het Lam gesneden uit de bovenzijde van de Lamsbout - zacht zoete honing tijm jus     24.80

Confit Cuisse de Canard  citrusjus     25.80

Tournedos au Poivre rosé gebraden Belgisch Bleu | 180 gram | pepersaus     29.50

 

Bistro Specials

Konijnstoof heerlijke stoof van konijn in zoet zure saus zonder botjes     21.50

Boulets à Liegéoise kalfs gehaktballekes | uienstroop jus     21.50

 

 

CHATEAUBRIAND

Exclusief woensdag | donderdag & vrijdag

enkel op reservering!

 

+/- 550 gram Belgische Bleu

chef's pasta | frietjes

warme groentjes

saus au poivre | rode wijnjus

champignons in jus de veau

 

Een indrukwekkend gerecht om te delen,

boordevol smaak & finesse 

75,- voor twee personen

 

 

 

 

 

 

LUNCH

Zondagse verwennerij - Lunchmenu Du Jour
 
Geniet van een heerlijk 3- gangenmenu Du Jour:
  • voorgerecht
  • hoofdgerecht
  • dessert óf kaasplateau

Geserveerd met een kwart liter wijn & tafelwater

Introductieprijs: 37.50 p.p.

 

Maak van je zondag een dag om naar uit te kijken - gezellig, smaakvol en helemaal in Franse sfeer.

 

Reserveer je tafel en proef onze nieuwe zondagse traditie!

Inkom tussen 13.00 & 15.oo uur