Een vier wekelijks wisselend 3 gangen menu samengesteld met de beste ingrediënten aangepast aan de seizoenen, zo proeft je iedere keer nieuwe smaken.
Escargots a la Bourguignonne wijngaardslakjes | escargots kruiden | piment d'espelette | geflambeerd met Pastis 14.90
Cassolette de Scampi gepelde scampi's | tomaat Pernod saus 15.90
Croquettes de Crevettes garnalenkroketjes | limoencrème 14.90
Mosseltjes Thermidor witte wijn | mosterd | dragon 15.90
Carpaccio de Boeuf | truffelmayo 16.50
Foie Gras Royale 'ganzenlever' veenbesssen | sherry dressing 17.40
Wang à la Bordelaise boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus 26.50
Lamsrump het lekkerste stukje vlees van het Lam gesneden uit de bovenzijde van de Lamsbout - zacht zoete honing tijm jus 24.80
Confit Cuisse de Canard citrusjus 25.80
Tournedos au Poivre rosé gebraden Belgisch Bleu | 180 gram | pepersaus 29.50
Konijnstoof heerlijke stoof van konijn in zoet zure saus zonder botjes 21.50
Boulets à Liegéoise kalfs gehaktballekes | uienstroop jus 21.50
Exclusief woensdag | donderdag & vrijdag
enkel op reservering!
+/- 550 gram Belgische Bleu
chef's pasta | frietjes
warme groentjes
saus au poivre | rode wijnjus
champignons in jus de veau
Een indrukwekkend gerecht om te delen,
boordevol smaak & finesse
75,- voor twee personen
Geserveerd met een kwart liter wijn & tafelwater
Introductieprijs: 37.50 p.p.
Maak van je zondag een dag om naar uit te kijken - gezellig, smaakvol en helemaal in Franse sfeer.
Reserveer je tafel en proef onze nieuwe zondagse traditie!
Inkom tussen 13.00 & 15.oo uur
Onze keuken sluit om 20 uur.
Maandag | gesloten |
Dinsdag | gesloten |
Woensdag | 17:00 - 21:30 |
Donderdag | 17:00 - 21:30 |
Vrijdag | 17:00 - 21:30 |
Zaterdag | 17:00 - 21:30 |
Zondag | 13:00 - 21:30 |