Lunch Menu
2-gangen 19.50
2-gangen all-in met 2 glazen wijn en tafelwater 27.50
Betteraves avec Fromage de Chèvre - salade van Rode Biet en Appel met een Loempia van Geitenkaas
of
Salade de Pommes avec du Rosbif - smeuïge Aardappelsalade met rosé gegaarde Rosbief, Balsamico uitjes en Sherry siroop
**
Pâtes du Chef aux Confit de Canard - verse pasta met Akkerzwam, Oesterzwam en Confit de Canard
of
Risotto avec St.Pierre - romige Risotto met Zonnevis filet
Surprise Lunch
2-gangen 24.50 voorgerecht en hoofdgerecht
3-gangen 29.50 voorgerecht - hoofdgerecht en dessert
Sandwiches
High Fromage
Geziet van een etagère gevuld met diverse heerlijke Franse kazen
met passend brood, gebrande noten en chutneys
geserveerd met een proeverijtje van drie verschillende soorten Port
Even een heerlijk verwen moment 15.50 p.p.
Le Cremant A La Carte
Voorgerechten
Gambas de la Maison - pikante Gamba's met Look, Bosui, Curry en Gember - 14.50
Salade de Pommes avec du Rosbif - smeuïge Aardappelsalade met Rosbief, Balsamico Uitjes en Sherry siroop - 12.50
Vitello Le Noir - rosé gegaarde Kalfsmuis met Zwarteknoflookmayo, Olijven crunch, Roquette en Zon Tomaatjes - 11.50
Champignons à la Bourguignone - verse champignons in knoflookboter met verse kruiden afgemaakt met room - 12.50
Duo de Gibier - Wild Pastei met Veenbessen konfijt - Wild soepje 'en Croute' met Confit de Canard - 14.50
Hoofdgerechten
Rouleau de Tétras Du Maïs - Maishoen gevuld met Bospaddenstoelen verwent met een heerlijke Truffeljus - 24.50
Boeuf Le Cremant - Hollandse Runderkogel met romige terrine van Ganzenlever en een jus van Truffel - 26.50
Ragoût de Gibier - wildstoverij van mals Wild in een jus van Rode wijn, Kaneel, Kruidnagel en een hint van Citrus - 24.50
Duo de Gibier - duo van Hertenbiefstuk en Zwijnhaas met een zacht zoete saus van Griotte Kersen en Balsamico - 27.50
Poisson du Jour - wisselende vis, met seizoensgebonden garnituur - 24.50
Desserts
Chocolade Taart - geserveerd met Walnotenijs, Karamelsaus en crumble van Pepernoot - 9,-
Bosvruchten Bavarois - romige taart van Bosvruchten met vruchtenijs en vruchten coulis - 9,-
Assortiment de Fromage - gebrande noten met passend brood en Vijgencompôte - 14.50
Breek de Week op Woensdag en Donderdag
3-gangen Surpise Menu voor 29.50
Moeite met kiezen?
DECEMBER SURPRISE MAAND
Heerlijk surprise menu
Laat u verrassen door onze chef en geniet van
een fantastische aanbieding voor een culinaire avond uit!
Enkel per tafel te bestellen!
3-gangen 72,- voor twee personen
4-gangen 85,- voor twee personen
U kunt telefonisch reserveren 045-4040506
of via het reserveringsformulier op deze site