Lunch Menu

2-gangen 17.50

Rode Bietensalade met Appel, verse Geitenkaas en siroop van Sherry 

of

Confit de Canard op Zomerse salade met een frisse Sinaasappel Rozemarijn dressing

**

Portobello gevuld met Risotto, Bospaddenstoelen en Truffel

of

Pasta met zacht gegaarde filet van verse Zalm met crème fraîche en Parmesan

of 

Asperges met Lams Ham, Rozeval en Hollandaise

 

Lunch Special's

Steak Sandwich met Runder Entrecote, Truffelmayonaise en Roquette - 14.90
Sandwich Vitello Tonnato met Tonijn crème, Zon Tomaatjes en Roquette - 12.90
Pasta Le Cremant met zacht gegaarde Zalm en Fruit de Mer - 16.90
Portobello gevuld met Risotto, Bospaddenstoelen en Truffel - 14.90
Gamba's la Chef Rozemarijn, Knoflook, Citrus, pikant en toch sappig zoet - 16.50
 
Soep van de Dag - 8.50
Bouillabaisse rijkelijke Vissoep - 15.50
 

Baguette

Brie de Meaux - Basilicum Pesto - gemarineerde Tomaatjes - Roquette - 8.90

Serranoham - Kaas - gemarineerde Tomaatjes - Roquette  - 8.90

 

Rijkelijke Salades

Confit de Canard met frisse Sinaasappel Rozemarijndressing - 15.50

Vispalet met een crème van Limoen en Citrus - 16.90

Krokante Kiphaasjes met een romige dressing van Honing en Mosterd - 15.50

 

Kaas Plateau La Maison

Assortiment van diverse heerlijke kazen geserveerd met gebranden noten 

passend brood en huisgemaakte Vijgencompôte - 13.50

 

Lazy Sunday High Lunch

iedere zondag tussen 12.00 en 14.00 uur

 

Bestaande uit een heerlijke soep, geserveerd met ovenvers brood,

olijfolie, roomboter, tapenade en huisgemarineerde olijfjes

Gevolgd door drie culinaire verwennerijen

Er wordt afgesloten met een bescheiden zoete Touch!

 

Deze High Lunch wordt enkel geserveerd per tafel, 19.50 per persoon

 

Lunch tussen 12.00 en 14.30 uur
Uiteraard is het ook mogelijk om te genieten van ons
Menu Le Cremant tussen 12.00 en 14.30 uur en vanaf 17.00 uur
 

 

Menu Le Cremant

voor een 3-gangen menu uit onze a la carte kaart

voorgerecht - hoofdgerecht - dessert

wordt een menuprijs gehanteerd van 37.50

met uitzondering van de Bouillabaisse de Ossenhaas en assortiment de Fromage

hierbij wordt een meerprijs berekend van 3,- en 5,-

 

 

Voorgerechten - 12.50 - 11.50

Carpaccio van Ossenhaas met een verrassende Pesto Dressing

Confit de Canard op zomerse salade met frisse Sinaasappel Rozemarijndressing

Zalm La Cremant onder druk gemarineerde Zalm met Asperges, crème van Limoen en Granaatappel

Rode Bietensalade met Appel en Bokkesprong Geitenkaas
siroop van Sherry en krokantje van Parmezaan  

Lams Ham met in citrus olie gemarineerde Asperges en Dragon mayonaise

Romige Velouté van Asperges met Weide Ham en Hoeve eitje

Bouillabaisse rijkelijk gevulde Vissoep

Gamba's La Chef Rozemarijn, Knoflook, Citrus, pikant en toch sappig zoet

 

Hoofdgerechten - 24.50

Tortellone gevuld met Geitenkaas, Asperges en Zongedroogde Tomaat

Ossenhaas 'Rossini' rosé gebraden met Ganzenlever Terrine en verwent met een heerlijke Truffeljus, seizoensgroenten en Rozeval

Filet Pur Roquefort 'mooie Franse blauwschimmel kaas uit volle Schapenmelk' met fluweelzachte Kalfsjus, Zoete Aardappel en Courgette

Speenvaken filet licht gepekeld met een zacht zoete Honing Tijm jus, seizoensgroenten en Zoete Aardappel

Lam met Gnocchi, Asperges, Haricots Vert en Truffel

Zalm zacht gegaarde filet met Asperges, Tuinerwten, Rozeval en Hollandaise

 

Desserts - 9.50

Soepje van Roodfruit gemarineerd met Vanille en Steranijs met Bourbon Vanille ijs

Witte Chocolade Cheese Cake vergezeld door Schimmertse Aardbeitjes en Sorbet ijs

Assortiment de Fromage heerlijke kaasjes uit Frankrijk met gebrande noten, passend brood en huisgemaakte Vijgencompôte

 

 

Breek de Week op Maandag, Woensdag en Donderdag

3-gangen Surpise Menu voor 29.50

 

 

Moeite met kiezen?

Laat u verrassen door onze chef, enkel per tafel te bestellen!

Surprise menu 3-gangen 35,- of 4-gangen 42.50

 

U kunt telefonisch reserveren 045-4040506

of via het reserveringsformulier op deze site