MAANDMENU

Een vier wekelijks wisselend 3 gangen menu samengesteld met de beste ingrediënten aangepast aan de seizoenen, zo proeft je iedere keer nieuwe smaken.

 
   NU RESERVEREN  

Menu

 

Voorgerechten

Escargots a la Bourguignonne  wijngaardslakjes | escargots kruiden | piment d'espelette | geflambeerd met Pastis     14.90

Cassolette de Scampi  gepelde scampi's | tomaat Pernod saus  15.90

Croquettes de Crevettes   garnalenkroketjes | limoencrème     14.90

Carpaccio de Boeuf | truffelmayo     16.50

Foie Gras Royale 'ganzenlever' veenbesssen | sherry dressing   17.40

 

 

Hoofdgerechten

Wang à la Bordelaise  boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus     26.50

Lamsrump  het lekkerste stukje vlees van het Lam gesneden uit de bovenzijde van de Lamsbout - zacht zoete honing tijm jus     25.80

Confit Cuisse de Canard  veenbessen tijmjus     25.80

Tournedos au Poivre rosé gebraden Belgisch Bleu | 180 gram | pepersaus     31.50

 

Bistro Specials

Maishoen suprème heerlijke sappig frans hoentje | bramen portojus     23.50

Boulets à Liegéoise kalfs gehaktballekes | uienstroop jus     22.50

 

 

CHATEAUBRIAND

Exclusief woensdag | donderdag & vrijdag

enkel op reservering!

 

+/- 550 gram Belgische Bleu

chef's pasta | frietjes

warme groentjes

begeleidende sauzen

 

Een indrukwekkend gerecht om te delen,

boordevol smaak & finesse 

75,- voor twee personen