MAANDMENU

Een vier wekelijks wisselend 3 gangen menu samengesteld met de beste ingrediënten aangepast aan de seizoenen, zo proeft je iedere keer nieuwe smaken.

 
   NU RESERVEREN  

Menu

 

Voorgerechten

Escargots a la Bourguignonne  wijngaardslakjes | escargots kruiden | piment d'espelette | geflambeerd met Pastis     14.90

Cassolette de Scampi  gepelde scampi's | tomaat Pernod saus  15.90

Croquettes de Crevettes   garnalenkroketjes | limoencrème | brioche     14.90

Petit Bouillabaise  romige kreeftensoep | rouille     15.90

Camembert au four rozemarijn | vijg | walnootjes & honing  14.80

Foie Gras Royale 'ganzenlever' veenbesssen | brioche | sherry dressing   17.40

 

 

Hoofdgerechten

Steak au Poivre     25.50

Wang à la Bordelaise  boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus     26.50

Lamsrump  het lekkerste stukje vlees van het Lam gesneden uit de bovenzijde van de Lamsbout - zacht zoete honing tijm jus     24.80

Eendenborst  rode port kersenjus     25,-

Poulet Jaune sappig Frans maishoentje uit de oven | zacht zoete honing tijm jus     22.50

 

Maaltijd salades | brood & boter

Salade Ceaser  Franse maishoen uit de oven | truffelcrème | parmezaan | croutons     18.50

Salade Burrata tomaat | aceto | zongedroogde tomaten crumble    18.50

Salade Camembert Brulée gekaramelliseerde camembert | veenbessen | walnootjes     18.50