Lunch Menu

2-gangen 19.50

2-gangen all-in met 2 glazen wijn en tafelwater 27.50

Betteraves avec Fromage de Chèvre - salade van Rode Biet en Appel met een Loempia van Geitenkaas 

of

Salade de Pommes avec du Rosbif - smeuïge Aardappelsalade met rosé gegaarde Rosbief, Balsamico uitjes en Sherry siroop

**

Pâtes du Chef aux Confit de Canard - verse pasta met Akkerzwam, Oesterzwam en Confit de Canard 

of 

Risotto avec St.Pierre - romige Risotto met Zonnevis filet

 

Surprise Lunch

2-gangen 24.50 voorgerecht en hoofdgerecht

3-gangen 29.50 voorgerecht - hoofdgerecht en dessert

 

Sandwiches

Steak Sandwich - Runder Entrecote - Truffelmayonaise - Roquette - 14.50
Sandwich Vitello Tonnato - Tonijn crème - Zon Tomaatjes - Roquette - 12.50
Brie de Meaux - Pesto - Tomaat - Roquette - 8.90
Rijkelijke Salade van de Week - 14.50

 

High Fromage

Geziet van een etagère gevuld met diverse heerlijke Franse kazen

met passend brood, gebrande noten en chutneys

geserveerd met een proeverijtje van drie verschillende soorten Port

Even een heerlijk verwen moment 15.50 p.p.

 

 

Le Cremant A La Carte

 

Voorgerechten 

Carpaccio Canard - Koud gerookte Eend met Appel, Boerenjongens en een loempia van Geitenkaas - 14.50

Salade de Pommes avec du Rosbif - smeuïge Aardappelsalade met Rosbief, Balsamico Uitjes en Sherry siroop - 12.50

Vitello Tartufo - rosé gegaarde Kalfsmuis met Truffelcrème - 11.50

Champignons à la Bourguignone - verse champignons in knoflookboter met verse kruiden afgemaakt met room - 12.50

Trio de Gibier - Hertenkroketje met Veenbessen konfijt - Kwartel met Sesam en Soja - Zuurkoolsoepje 'en Croute' met Confit de Canard - 14.50

 

Hoofdgerechten 

Rouleau de Tétras Du Maïs - Maishoen gevuld met Bospaddenstoelen verwent met een heerlijke Truffeljus - 24.50

Steak au Poivre - Filet Pur met Groene Pepersaus - 24.50

Ragoût de Gibier - wildstoverij van mals Wild in een jus van Rode wijn, Kaneel, Kruidnagel en een hint van Citrus - 24.50

Duo de Gibier - duo van Hertenbiefstuk en Zwijnhaas met een zacht zoete saus van Griotte Kersen en Balsamico - 27.50

Filet de Saumon - verse Zalmfilet met een saus van Mosterd en Honing  - 24.50

 

Desserts 

Poire Belle Hélène - gepocheerde peer met Bourbon Vanille ijs, Chocolade saus en gesuikerde room - 9,-

Speculoos Bavarois - romige taart van Speculoos  met Pranilé ijs en Pepernoten crumble - 9,-

Assortiment de Fromage - gebrande noten met  passend brood en Vijgencompôte - 14.50

 

 

Breek de Week op Woensdag en Donderdag

3-gangen Surpise Menu voor 29.50

 

 

Moeite met kiezen?

Laat u verrassen door onze chef, enkel per tafel te bestellen!

Surprise menu 3-gangen 35,- of 4-gangen 42.50

 

U kunt telefonisch reserveren 045-4040506

of via het reserveringsformulier op deze site