Voorgerechten
Zalm Carpaccio - limoen crème 15.20
Escargots a la Bourguignonne - wijngaardslakjes - kruidenboter - geflambeerd met Pastis 14.40
Gamba Pannetje - kruiden lookboter 14.50
Moules gratiné - mosseltjes uit de oven - witte wijnsaus - venkel & dille 14.20
Carpaccio de Boeuf - truffelmayo - parmezaan 14,-
Limburgse Toppers
geserveerd met salade & frietjes
Konijn op Limburgse wijze 21.50
Zuurvlees
heerlijke runderstoof in zoet zure jus met appel-perenstroop & ontbijtkoek 17.90
Hoofdgerechten
Entrecote Café de Paris of au Poivre 24.90
Confit de Canard a l’orange - eendenbout langzaam gegaard in eigen vet ‘gekonfijt’ sinaasappeljus 24,-
Wang à la Bordelaise - boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus 24.90
Gamba’s au Four - kruiden - look - bosui & cherry tomaat 23.50
Bistro Spécial 18.70
Boulets Liégeois
"Luikse ballen" saus van Limburgse stroop - uien - ontbijtkoek - salade & frietjes
Vol au Vent
zachte stukjes kip in een romige gevogeltevelouté met gehaktballetjes - champignons - salade & frietjes
Coq au Vin
klassieke Franse stoof met kip - spek & peen in rode wijnsaus met een vleugje sinaasappel - salade & frietjes
Maaltijd Salades
Salade Serranoham
fris gemengde salade met dun gesneden Spaanse ham - verse meloen & honingdressing 17.20
Salade de la Mer
fris gemengde salade met gerookte zalm & gerookte Limburgse forel - limoen crème 17.20