Een vier wekelijks wisselend 3 gangen menu samengesteld met de beste ingrediënten aangepast aan de seizoenen, zo proeft je iedere keer nieuwe smaken.
Escargots a la Bourguignonne wijngaardslakjes | escargots kruiden | piment d'espelette | geflambeerd met Pastis 15.90
Cassolette de Scampi gepelde scampi's | tomaat Pernod saus 15.90
Croquettes de Crevettes garnalenkroketjes | limoencrème 15.80
Carpaccio de Boeuf | truffelmayo 16.50
Camembert au Four vijg | honing | noten | rozemarijn 14.80
Wang à la Bordelaise boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus 26.50
Lamsrump het lekkerste stukje vlees van het Lam gesneden uit de bovenzijde van de Lamsbout - zacht zoete honing tijm jus 26.50
Wild Duo Hertenbief & Wildzwijnhaas veenbessen tijmjus 27.50
Tournedos au Poivre rosé gebraden Belgisch Bleu | 180 gram | pepersaus 33.50
Vispannetje Schelvisfilet | mosselen & gamba 25.90
Boulets à Liegéoise kalfs gehaktballekes | uienstroop jus 22.50

Onze keuken sluit om 20 uur.
| Maandag | gesloten |
| Dinsdag | gesloten |
| Woensdag | 17:00 - 21:30 |
| Donderdag | 17:00 - 21:30 |
| Vrijdag | 17:00 - 21:30 |
| Zaterdag | 17:00 - 21:30 |
| Zondag | 13:00 - 15:30 17:00 - 21:30 |