Lunch Menu

2-gangen 19.50

Rode Biet - Appel - Loempia van Geitenkaas - siroop Rode Biet en Gember

of

Vitello en Truffel - rosé gegaarde Kalfsmuis - Truffelcrème

**

Verse Visfilet - Hollandaise - Gratin - Seizoensgroenten

of 

Entrecote - Truffelspaghetti - Bospaddenstoelen

 

Lunch Special's

Steak Sandwich - Runder Entrecote - Truffelmayonaise - Roquette - 14.50
Sandwich Vitello Tonnato - Tonijn crème - Zon Tomaatjes - Roquette - 12.50
Sandwich Gerookte Zalm - Kruidenroomkaas - Kappertjes - 11.50
Kalfs Kroketten - Boerenbrood - Truffelmayonaise - 9.80
Hamburger 100% Beef - Truffelmayonaise - frietjes - 15.50
Kip Champignon Pasteitje - salade - 12.50
 

Baguette

Brie de Meaux - Basilicum Pesto - gemarineerde Tomaatjes - Roquette - 8.50

Serranoham - Kaas - gemarineerde Tomaatjes - Roquette  - 8.50

Gezond - rijkelijk aangekleed - 8.50

 

Rijkelijke Salades

Geitenkaas - krokantje van Parma Ham - gebrande Noten - 16.50

Krokante Kiphaasjes - romige dressing van Honing en Mosterd - 16.50

 

High Lunch

 

Bestaande uit een luxe broodplankje met een heerlijke soep

Gevolgd door drie culinaire verwennerijen

Er wordt afgesloten met een bescheiden zoete Touch!

 

Deze High Lunch wordt enkel geserveerd op reservering!

19.50 per persoon

tussen 12.00 en 14.00 uur

 

Lunch tussen 12.00 en 14.00 uur
Uiteraard is het ook mogelijk om te genieten van ons
Menu Le Cremant tussen 12.00 en 14.00 uur en vanaf 17.00 uur
 

 

Menu Le Cremant

voor een 3-gangen menu uit onze a la carte kaart

voorgerecht - hoofdgerecht - dessert

wordt een menuprijs gehanteerd van 37.50

met uitzondering van de Ossenhaas en assortiment de Fromage

hierbij wordt een meerprijs berekend van 3,- en 5,-

 

 

Voorgerechten - 12.50 - 11.50

Carpaccio van Ossenhaas - verfijnde Pesto dressing

Confit de Canard - zomerse salade - frisse Sinaasappel Rozemarijndressing

Rode Biet - Appel - Loempia van Geitenkaas - siroop van Biet en Gember

Gamba's La Chef - Rozemarijn - Knoflook - Citrus - pikant en toch sappig zoet

Vitello en Truffel - rosé gegaarde Kalfsmuis - Truffelcrème

 

Hoofdgerechten - 24.50

Tortellone - gevuld met Geitenkaas - Zon Tomaatjes

Ossenhaas 'Rossini'- Ganzenlever Terrine - Truffeljus

Filet Pur au Poivre Vert

Maishoen Supreme - zacht zoete Rode Wijnjus

Zeebaars - Bearnaise

Zalm - Hollandaise

 

Desserts - 9.50

Soepje van Roodfruit - Vanille en Steranijs - Bourbon Vanille ijs

Cheese Cake - Witte Chocolade - Aardbeitjes - Sorbet ijs

Assortiment de Fromage - gebrande noten - passend brood - Vijgencompôte

 

 

Breek de Week op Woensdag en Donderdag

3-gangen Surpise Menu voor 29.50

 

 

Moeite met kiezen?

Laat u verrassen door onze chef, enkel per tafel te bestellen!

Surprise menu 3-gangen 35,- of 4-gangen 42.50

 

U kunt telefonisch reserveren 045-4040506

of via het reserveringsformulier op deze site