Lunch Menu

2-gangen 19.50

2-gangen all-in met 2 glazen wijn en tafelwater 27.50

Rode Biet - Appel - Loempia van Geitenkaas - siroop van Sherry

of

Tomaat - Mozzarella - Hollandse Garnalen - Basilicum - Croutons Paprika en Tomaat

**

Dunne Lintpasta - Oesterzwam - Akkerzwam - Parmezaan - Confit de Canard

of 

Zonnevis Filet - stampotje van Prei - Honing Mosterd saus

 

Sandwiches

Steak Sandwich - Runder Entrecote - Truffelmayonaise - Roquette - 14.50
Sandwich Vitello Tonnato - Tonijn crème - Zon Tomaatjes - Roquette - 12.50
Sandwich Gerookte Zalm - Kruidenroomkaas - Kappertjes - 11.50
Gezond - rijkelijk aangekleed - 8.50
Brie de Meaux - Pesto - Tomaat - Roquette - 8.90
Serannoham - Kaas - Zongedroogde Tomaat - Roquette - 8.90
Kalfs Kroketten - Boerenbrood - Truffelmayonaise - 9.80
Kip Champignon Pasteitje - salade - 12.50
 

Rijkelijke Salades 14.50

Geitenkaas - frisse Sinaasappel Rozemarijndressing - gebrande Noten

Krokante Kiphaasjes - romige dressing van Honing en Mosterd 

 

High Fromage

 

Geziet van een etagère gevuld met diverse heerlijke Franse kazen

met passend brood, gebrande noten en chutneys

geserveerd met een proeverijtje van drie verschillende soorten Port

Even een heerlijk verwen moment 15.50 p.p.

 

 

Le Cremant A La Carte

 

Voorgerechten 

Carpaccio Canard - Koud gerookte Eend met Appel, Boerenjongens en Bitterbal van Geitenkaas

Salade de Pommes avec du Rosbif - smeuïge Aardappelsalade met Rosbief, Balsamico Uitjes en Sherry siroop

VitelloTartufo - rosé gegaarde Kalfsmuis met Truffelcrème

Bisque de Homard - crèmige Kreeftensoep met ravioli gevuld met Spinazie en Roomkaas

Champignons à la Bourguignone - verse champignons in knoflookboter met verse kruiden afgemaakt met room

 

Hoofdgerechten 

Croupe D'Agneau - Lamsrump met een goed gevulde Provencaalse saus

Steak au Poivre - Filet Pur met Groene Pepersaus

Joue de Veau - boterzachte Kalfswang met een heerlijke Truffeljus

Duo de Gilbier - duo van Hertenbiefstuk en Zwijnhaas met een zacht zoete saus van Griotte Kersen en Balsamico

Filet de Saumon - verse Zalmfilet met een saus van Mosterd en Honing 

 

Desserts 

Poire Belle Hélène - gepocheerde peer met Bourbon Vanille ijs, Chocolade saus en gesuikerde room

Tiramisu - romige taart van Tiramisu met Pranilé ijs en Hazelnootcrème

Assortiment de Fromage - gebrande noten met  passend brood en Vijgencompôte 

 

 

Breek de Week op Woensdag en Donderdag

3-gangen Surpise Menu voor 29.50

 

 

Moeite met kiezen?

Laat u verrassen door onze chef, enkel per tafel te bestellen!

Surprise menu 3-gangen 35,- of 4-gangen 42.50

 

U kunt telefonisch reserveren 045-4040506

of via het reserveringsformulier op deze site