MAANDMENU

Een vier wekelijks wisselend 3 gangen menu samengesteld met de beste ingrediënten aangepast aan de seizoenen, zo proeft je iedere keer nieuwe smaken.

 
   NU RESERVEREN  

Menu

 

Voorgerechten

Escargots a la Bourguignonne  wijngaardslakjes | escargots kruiden | piment d'espelette | geflambeerd met Pastis     14.90

Cassolette de Scampi  gepelde scampi's | tomaat Pernod saus  15.90

Croquettes de Crevettes   garnalenkroketjes | limoencrème     14.90

Mosseltjes Thermidor witte wijn | mosterd | dragon     15.90

Carpaccio de Boeuf | truffelmayo     16.50

Foie Gras Royale 'ganzenlever' veenbesssen | sherry dressing   17.40

 

 

Hoofdgerechten

Wang à la Bordelaise  boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus     26.50

Lamsrump  het lekkerste stukje vlees van het Lam gesneden uit de bovenzijde van de Lamsbout - zacht zoete honing tijm jus     24.80

Confit Cuisse de Canard  citrusjus     25.80

Tournedos au Poivre rosé gebraden Belgisch Bleu | 180 gram | pepersaus     29.50

 

Bistro Specials

Konijnstoof heerlijke stoof van konijn in zoet zure saus zonder botjes     21.50

Boulets à Liegéoise kalfs gehaktballekes | uienstroop jus     21.50

 

 

CHATEAUBRIAND

Exclusief woensdag | donderdag & vrijdag

enkel op reservering!

 

+/- 550 gram Belgische Bleu

chef's pasta | frietjes

warme groentjes

saus au poivre | rode wijnjus

champignons in jus de veau

 

Een indrukwekkend gerecht om te delen,

boordevol smaak & finesse 

75,- voor twee personen

 

 

 

 

 

 

LUNCH

Zondagse verwennerij - Lunchmenu Du Jour
 
Geniet van een heerlijk 3- gangenmenu Du Jour:
  • voorgerecht
  • hoofdgerecht
  • dessert óf kaasplateau

Geserveerd met een kwart liter wijn & tafelwater

Introductieprijs: 37.50 p.p.

 

Maak van je zondag een dag om naar uit te kijken - gezellig, smaakvol en helemaal in Franse sfeer.

 

Reserveer je tafel en proef onze nieuwe zondagse traditie!

Inkom tussen 13.00 & 15.00 uur

 

Mosselweek & Wild

Mosselweek 15 t/m 26 oktober

Kom genieten van heerlijke verse mosselen.

Geserveerd in een dampend pannetje. Keuze uit meerdere bereidingen.

Het is verstandig te reseveren!

 

November Wildmaand

Laat je verrassen door onze verfijnde wildgerechten.

Met passie bereid en perfect passend bij dit siezoen.

Een culinaire ervaring die warmte en Franse allure samenbrengt.