Een vier wekelijks wisselend 3 gangen menu samengesteld met de beste ingrediënten aangepast aan de seizoenen, zo proeft je iedere keer nieuwe smaken.
Escargots a la Bourguignonne wijngaardslakjes | escargots kruiden | piment d'espelette | geflambeerd met Pastis 14.90
Cassolette de Scampi gepelde scampi's | tomaat Pernod saus 15.90
Croquettes de Crevettes garnalenkroketjes | limoencrème | brioche 14.90
Petit Bouillabaise romige kreeftensoep | rouille 15.90
Camembert au four rozemarijn | vijg | walnootjes & honing 14.80
Foie Gras Royale 'ganzenlever' veenbesssen | brioche | sherry dressing 17.40
Steak au Poivre 25.50
Wang à la Bordelaise boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus 26.50
Lamsrump het lekkerste stukje vlees van het Lam gesneden uit de bovenzijde van de Lamsbout - zacht zoete honing tijm jus 24.80
Eendenborst rode port kersenjus 25,-
Poulet Jaune sappig Frans maishoentje uit de oven | zacht zoete honing tijm jus 22.50
Salade Ceaser Franse maishoen uit de oven | truffelcrème | parmezaan | croutons 18.50
Salade Burrata tomaat | aceto | zongedroogde tomaten crumble 18.50
Salade Camembert Brulée gekaramelliseerde camembert | veenbessen | walnootjes 18.50
Onze keuken sluit om 20 uur.
Maandag | gesloten |
Dinsdag | gesloten |
Woensdag | 17:00 - 21:30 |
Donderdag | 17:00 - 21:30 |
Vrijdag | 17:00 - 21:30 |
Zaterdag | 17:00 - 21:30 |
Zondag | 13:00 - 21:30 |