Voorgerechten
Escargots a la Bourguignonne wijngaardslakjes | escargots kruiden | piment d'espelette | geflambeerd met Pastis 14.90
Cassolette de Scampi gepelde scampi's | tomaat Pernod saus 15.90
Moules gratiné mosseltjes uit de oven - witte wijn | roquefort 15.90
Carpaccio de Boeuf 100 gram dun gesneden runderhaas van het Blanc Bleu Belge rund uit Margraten | truffelmayo | parmezaan 16.50
Camembert au four rozemarijn | vijg | walnootjes & honing 14.50
Steak Tartare handgesneden runderhaas van het Blanc Bleu Belge rund uit Margraten | truffelmayo | brioche 16.50
Zalm Carpaccio limoen crème | dille | kappertjes 16.50
Hoofdgerechten
Steak au Poivre 25.50
Wang à la Bordelaise boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus 26.50
Lamsrump het lekkerste stukje vlees van het Lam gesneden uit de bovenzijde van de Lamsbout - zacht zoete honing tijm jus 24.80
Eendenborst rode port kersenjus 25,-
Poulet Jaune franse maïshoen filet | zacht zoete honing tijm jus 22.50
Bistro Spécial
Boulets Liégeois "Luikse ballen" saus van Limburgse stroop - uien & ontbijtkoek 19.70
Limburgse Konijnstoof stoof van konijn zonder botjes 22.50
Bistro Burger 200 gram Black Angus rund | knapperig bacon | truffelmayo | huisgemaakte rode uien chutney 20.25
Cassolette de Scampi gepelde scampi's | tomaat pernodsaus 22.50
Maaltijd salades | brood & boter
Salade Ceaser Franse maishoen uit de oven | truffelcrème | parmezaan | croutons 19.70
Salade aux Lardons spekjes | champignons | geitenkaascrumble 19.70