Tasting Paas Lunch/Brunch 39.50

Ruim voldoende voor twee personen!

Samen delen, Samen genieten

Vier het leven met Le Cremant en Le Cremant @Home

Inhoud van de Tasting Paas Lunch/Brunch

* Asperge soep met Limburgse Ham, Hoeve eitje en Bieslook

* Brioche met Rilette en compote van Ruby Port en Rode Ui

* Glasnoedel salade met Mango en sticky Kippendijtjes

* Gekonfijte Iberico Ribvingers in Orangerub met Veldsla en Passievrucht

* Gemarineerde Asperges met warm gerookte Zalm en Limoen crème

* Pizette met Gorgonzola, Vijgen en Pecorino

* Zoete verwennerij van de chef

 

Gezien het nog onduidelijk is of we open zijn met de Pasen

Bieden wij u de mogelijkheid om de Tasting Paas Lunch/Brunch

te bestellen voor thuis

en op reservering in ons restaurant (indien mogelijk natuurlijk)!

 

 

PaasMenu 35,-

Salade met gekonfijte iberico ribvingers in orangerub met passievrucht

of

Gemarineerde asperges met warm gerookte zalm en limoencrème

of

Asperge soep met limburgse ham, hoeve eitje en bieslook

of 

'veggie' Tarte flambée met rode biet, balsamico, geitenkaas, jonge bladspinazie en honingcrumble

***

Entrecote gegrild met pepersaus geflambeerd met cognac, salade en verse frietjes

of

Lam met truffelgnocchi, asperges en haricots vert

of

Zeebaars met oesterzwam, spinazie en jus van eekhoorntjesbrood

of

'veggie' Tortellone van parmezaan met asperges, spinazie en geroosterde paprika

***

Dessert van de Chef

of

Koffie La Cremant met zoete verwennerijtjes

of

Kaasplateau wij serveren 4 soorten kaas met passend brood en confiture -supplement 6,-

 

 

PaasMenu Le Cremant @Home

Wij bereiden het menu helemaal voor u voor

en met eenvoudige en duidelijke bereidingswijze

zorgt u zelf voor de Finishing Touch!

 

Asperge soep met limburgse ham, hoeve eitje en bieslook ( ook veggie mogelijk )

of

Salade met gekonfijte iberico ribvingers in orangerub met passievrucht

of

Gemarineerde asperges met warm gerookte zalm en limoencrème

***

Lam met  truffeljus, asperges, haricots vert en aardappeltaartje

of

Zeebaars met jus van eekhoorntjesbrood, asperges, haricots vert en aardappeltaartje

of

'veggie' Lasagne met asperges, spinazie en geitenkaas

***

Dessert van de Chef

of

Kaasplateau wij serveren 4 soorten kaas met passend brood en confiture - supplement 6,-

 

 

 

Voor bestellen, afhalen of andere vragen 

neem contact met ons op

045-4040506

info@lecremant.nl

of via het reserveringsformulier op deze site