MENU LE CREMANT

STEL UW EIGEN MENU SAMEN UIT ONDERSTAANDE GERECHTEN

3-GANGEN 37,50 ENTREÉ - PIÈCE - DESSERT

2-GANGEN 28,- ENTREÉ EN PIÈCE OF PIÈCE EN DESSERT

 

ENTREÉ

Carpaccio van Ossenhaas vergezeld door een verrassende Pesto dressing
Confit de Canard met salade en frisse Sinaasappel Rozemarijndressing
Rode Bietensalade met Appel en Geitenkaas, krokantje van Parmesan
Gamba's La Chef pikant en toch sappig zoet (supplement 3,-)
Romige Kreeften Bisque "Rijkelijke Vissoep" (supplement 3,-)
Tomaat Mozzarella La Cremant gecombineerd met Hollandse Garnaaltjes

 

PIÈCE

Filet pur Roquefort 'mooie Franse blauwschimmelkaas uit volle Schapenmelk' met fluweelzachte Kalfsjus
Ossenhaas "Rossini" rosé gebranden en verwent met een heerlijke Truffeljus en Ganzenlever (supplemet 3,-)
Maishoen Suprème Rouleau met Duxelle  Bospaddenstoel en Eekhoorntjesbrood verwent met Truffeljus
Speenvarken filet licht gepekeld met een zacht zoete Honing Thijmsaus
Kruidenhaas Gaasterland Varkenshaas gevoed met eikenbast, jeneverbes, knoflook en kastanje geserveerd met Bospaddenstoelen Kalfsjus
Dagvangst vertroeteld met een Mosterd Dille roomsaus

 

Desserts

Dessert du Jour
Assortiment de fromage ( supplement 7,50)