MENU LE CREMANT

STEL UW EIGEN MENU SAMEN UIT ONDERSTAANDE GERECHTEN

3-GANGEN 36,50 ENTREÉ - PIÈCE - DESSERT

2-GANGEN 28,- ENTREÉ EN PIÈCE OF PIÈCE EN DESSERT

 

ENTREÉ

Carpaccio van Ossenhaas vergezeld door een frisse Pesto dressing
Confit de Canard met frisse salade, rozemarijn mosterd dressing
Carpaccio van Zalm vertroeteld met een Frambozen dressing
Rode Bietensalade met Appel en Geitenkaas
Gamba's La Chef met Rozemarijn en Citrus
Romige Kreeften Bisque "Rijkelijke Vissoep"
Bospaddenstoelen Velouté 'gekweekt in Schimmert' met Pulled Zwijnhaas

 

PIÈCE

Diamanthaas Rosé gebranden, geserveerd met Poivre Vert saus
Ossenhaas "Rossini" verwent met een Truffeljus en Ganzenlever
Parelhoenfilet met een Rode Portjus
Gaasterland kruidenvarkenshaas met Bospaddenstoelen Kalfsjus
Zwachte Wangen van Iberico met Luikse jus
Dagvangst vertroeteld met een romige Kreeftenjus

 

Desserts

Dessert du Jour
Assortiment de fromage ( supplement 5,50)
 

 

 

 

 

SURPRISE MENU

3-gangen 37,-

4-gangen 45,-

5-gangen 55,-

Onze chef stelt iedere dag een mooi menu samen aan de hand van de meest sprekende dagverse producten die voor handen zijn.

 

Laat u verrassen en geniet van de mooie, pure en volle smaken.

 

 

Onze menu's zijn enkel per tafel te bestellen.

Onze menu's wisselen regelmatig.